La agencia AFIC >> Saludos desde la alcaldía

        SALUDA PORTAL DEL COMERCIANTE

El nostre comerç local ens enriquix i ens fa únics, és part distintiva del caràcter la nostra ciutat, trenca amb l'homogeneïtat i ens ajuda a crear espais de referència que van més enllà d'allò local.

 

Les aportacions als ingressos, l'ocupació i el feedback que crea amb la societat, fa que este sector supose un punt clau dins l'entramat social de Sagunt. La seua interacció amb altres activitats econòmiques, el nostre comerç, el de "tu a tu", suposa un punt de valor afegit per al Turisme i l'Hosteleria, que es veuen completats i enfortits gràcies al treball dels comerciants de la nostra ciutat.

 

Donar-los suport, reforçar la seua tasca i reconéixer els grans esforços que fan per poder portar endavant establiments que ens presten un servei de gran qualitat, és fonamental. Potenciar-lo ha de ser una prioritat. En esta línia hem d'actuar les institucions públiques. Donem el suport necessari per impulsar de manera definitiva el xicotet i mitjà comerç local.

 

Apostem per un comerç local ampli, fort i cohesionat, i este ha de ser un treball de camp, colze a colze amb el comerciant, amb l'autònom, amb l'empresa... fent servir totes i cadascuna de les eines que estiguen al nostre abast. Els comerciants compteu amb el suport i assessorament de l'Ajuntament de Sagunt per mitjà de l'Agència AFIC.

 

El nostre Ajuntament ofereix una programació estable per a la formació del teixit comercial en temes d'imatge, marketing, comerç, tracte personal... Però són moltes més les actuacions que, des de la Regidoria de Comerç, es planifiquen per tal de materialitzar el nostre suport al sector i les persones que s'hi dediquen.

 

Sagunt és referència gràcies al nostre important teixit comercial. La nostra oferta és completa i hem de promocionar-la, perquè este és un punt clau per a la cohesió social que precisa tota ciutat compromesa amb la seua ciutadania.

 


 

Francesc Fernández Carrasco

© 2015 - Ajuntament de Sagunto - Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo